Ponedeljak, Decembar 15, 2008

NOKIA N96

Kvalitet prijema koji obezbeđuje model Nokia N96 je uobičajen kada je u pitanju standard kompanije, tj, ne postoji ništa zbog čega bi se žalili. Vibraciju je prosečne jačine. Dva zvučnika koje poseduje model Nokia N96 su prosečni kad aje u pitanju jačina melodija zvona koju isporučuju i po ovom pitanju je N96 u liniji sa modelom Nokia N81.

U osnovi sa prototipom telefona koji smo imali u rukama nemoguće je suditi o stvarnom kvalitetu izrade ili brzini korisničkog interfejsa ovog modela, tako da moramo bilo sačekati na pojavu novih ažuriranja vezanih za hardver ili softver ili jednostavno sačekati da se pojavi komercijalno izdanje uređaja.

Telefon ima snažan naglasak a video i TV karakterisitkama pa je za očekivati da će bolju prođu imatu u određenim regionima u kojima su podržane sve karakterisitke koje ovaj model nudi. Kada su u pitanju modeli koji bi mogli biti konkurencija Nokia-i N96 po pitanju specifikacija (USB brzina, memorijska struktura) pitanje je da li će korisnici sa različitih strana sveta biti zainteresovani da plate višu cenu i kupe telefon čiji je dobar deo karakteristika neupotrebljiv. Pored svega toga, Nokia N96 je telefon sam za sebe u opsegu modela ove kompanije; on je bez ikakvih preterivanja namenjen da se dopadne svima i predstavlja rešenje koje se nalazi na vrhu ponude na šta ukazuje i njegov indeks.

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me