Ponedeljak, Decembar 01, 2008

Sony Ericsson P1

Jačina 40-glasnih melodija zvona je dovoljno jaka – sa njom nismo imali nikavih problema, a zvuk koji isporučuje je dovoljno glasan da se može čuti u svakom okruženju. Vibracija je prosečne jačine, ali zahvaljujući maloj debljini kućišta nećete imati problema da osetite vibriranje uređaja. Stekao sam utisak da je jačina zvuka kojom čujete sagovornika nešto slabija nego kod modela Sony Ericsson M600i, što u glasnim okruženjima može predstavljati problem. Isto važi i za handsfree režim, tako da P1i nije baš najbolji kada je u pitanju jačina zvuka slušalice (pretpostavljam da ovo ima veze sa novim položajem i dizajnom zvučnika).

Što se tiče pozitivnih strana modela Sony Ericsson P1i, navešćemo ekran osetljiv na dodir, vrlo dobru kameru kao i sve opcije povezivanja koje vam mogu pasti na pamet - od Infrared-a do Wi-Fi-ja. Dimenzije telefona su takođe pristojne, što P1i čini modelom za one koji ne mogu da prihvate žrtvovanje funkcionalnosti zbog bolje ergonomije. Model izgleda veoma interesantno i jedino razočarenje je što je proizvođač odlučio da će telefon biti dostupan tek od septembra kada sav softver namenjen ovom telefonu bude završen a ne ranije (na primer DivX plejer). Za razliku od prvih modela koji su radili na UIQ 3.0 u pitanju je ispoliranija ponuda, koja nudi više kada je u pitanju stabilnost sistema najviše zahvaljujući povećanoj količini memorije. U pitanju je privlačan proizvod sa svom svojom harizmom (kao i Motorola Z8, nije sve u funkcionalnosti, već ima nešto i u brilijantnom dizajnu).

Prodaja modela Sony Ericsson P1i će početi u septembru. Njegova visoka cena će biti adekvatna činjenici da je u pitanju glavni proizvod kada su u pitanju Smart telefoni kompanije Sony Ericsson, i naročito u svetlu činjenice da će njegov naslednik stići početkom 2008-me. Ne očekujte da će cena modela Sony Ericsson P1i padati naročito brzo i mnogo, jer Sony Ericsson ovaj model nije namenio širokim masama.

hello [Odgovori]

Extra model!!!

Comment by Dusan (12/02/2008 10:12)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me